Houtskeletbouw Gelderland gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als HSB bouwbedrijf. We bouwen HSB woningen in heel Gelderland. Dus of u nu in Nijmegen, Arnhem, Ede, Doetinchem of Apeldoorn woont: wij kunnen de HSB woning van uw dromen realiseren. Of uw bedrijfspand als u ondernemer bent.

HSB is een milieuvriendelijke en duurzame vorm van bouwen. De constructie van een woning of ander gebouw is dan volledig van hout gemaakt. Uiteraard gebruiken wij alleen duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk.

Bij HSB is de buitenkant overigens vaak ook van hout, maar dit hoeft niet per se het geval te zijn. De buitengevels kunnen ook (deels) van steen zijn of een ander materiaal.

KORTE BOUWTIJD ÈN HOGE KWALITEIT

Houtskeletbouw is prefab. Dit is een groot pluspunt, want zodoende kan een complete woning door ons in drie dagen worden geplaatst! Ook is dit van groot belang voor de kwaliteit: de woning wordt namelijk grotendeels binnen gemaakt in onze werkplaats. Zodoende staat de houten constructie amper bloot aan weer en wind.

OVERIGE VOORDELEN HOUTSKELETBOUW

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

HOUTSKELETBOUW kostEN

De kosten van houtskeletbouw hangen vooral af van uw wensen. Denk aan de grootte van de woning, soort buitengevel etc. De kosten van houtskeletbouw in uw specifieke situatie kunnen we uiteraard berekenen voor u.

CONTACT

Heeft u interesse in houtskeletbouw of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur een bericht via onze contact pagina.

RDLW, het adres voor houtskeletbouw Gelderland!

houtskeletbouw Gelderland