Houtskeletbouw Zuid-Holland gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als HSB bouwbedrijf. We bouwen HSB woningen in de hele provincie. Dus of u nu in Rotterdam/Rijnmond, Den Haag, Leiden, Dordrecht of Gouda woont of wilt wonen: wij kunnen de HSB woning van uw dromen realiseren. Of uiteraard uw bedrijfspand als u een ondernemer bent.

HSB is een duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode. De constructie van een woning of ander gebouw is dan volledig van hout gemaakt. Uiteraard gebruiken wij alleen duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk.

Bij HSB bouw is de buitenzijde overigens vaak ook van hout, maar dit hoeft niet per se het geval te zijn. De buitengevels kunnen namelijk ook (deels) van steen zijn of van een ander materiaal.

KORTE BOUWTIJD ÈN HOGE KWALITEIT

Houtskeletbouw is prefab. Dit is een groot pluspunt, omdat zo een compleet huis door ons in drie dagen kan worden geplaatst! Ook is dit van groot belang voor de kwaliteit: de woning wordt namelijk grotendeels binnen gemaakt in onze werkplaats. Zodoende staat de houten constructie amper bloot aan de elementen.

OVERIGE VOORDELEN HOUTSKELETBOUW

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

HOUTSKELETBOUW KOSTEN

De prijs van houtskeletbouw hangt vooral af van uw wensen. Denk aan de grootte van de woning, soort buitengevel etc. De kosten in uw specifieke situatie kunnen we uiteraard berekenen voor u.

CONTACT

Heeft u interesse in houtskeletbouw of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur een bericht via onze contact pagina.

houtskeletbouw zuid-holland