Houtskeletbouw Brabant gezocht? Wij doen dat door de hele provincie als HSB specialist vanuit onze vestiging te Erp. Dus of u nu in Breda, Tilburg, Den Bosch, Oss of Eindhoven een HSB woning of pand wenst: wij kunnen u vakkundig van dienst zijn en de HSB woning van uw dromen realiseren.

HSB is een milieuvriendelijke, duurzame vorm van bouwen. De constructie van een huis is dan volledig uit hout gemaakt. De constructie wordt ook wel skelet genoemd, vandaar de naam houtskeletbouw. Hierbij gebruiken wij uiteraard alleen duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk.

Vaak is de buitenzijde overigens ook van hout, maar dit hoeft niet per se het geval te zijn. De buiten muren kunnen ook (deels) van steen zijn of een ander materiaal.

Korte bouwtijd èn hoge kwaliteit

Houtskeletbouw is prefab. Dit is een groot voordeel, want een complete woning kan door ons in drie dagen tijd worden geplaatst! Ook is dit van groot belang voor de kwaliteit: de woning wordt namelijk grotendeels binnen gemaakt in onze werkplaats. Zodoende staat het huis amper bloot aan weer en wind aan de binnenzijde.

Overige voordelen houtskeletbouw

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

Houtskeletbouw prijzen

De kosten van houtskeletbouw hangen vooral af van uw wensen. Denk aan de grootte van de woning, soort buitenwanden etc. De prijs van houtskeletbouw in uw specifieke situatie kunnen we uiteraard berekenen voor u.

Contact

Heeft u interesse in houtskeletbouw of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur ons een bericht via de contact pagina.

RDLW, het adres voor houtskeletbouw Brabant!

houtskeletbouw brabant