Over ons

RDLW Houtbouw

RDLW Houtbouw is gespecialiseerd in prefab houtconstructies. We gaan graag de uitdaging aan om duurzame, efficiënte oplossingen te vinden voor uiteenlopende projecten. Denk daarbij aan houtskeletbouw, bergingen, gevelbekleding, vlonders, etc.

Na jarenlang gevestigd te zijn in Sint-Oedenrode is RDLW Houtbouw begin 2021 verhuisd naar Erp. De grotere werkruimte was nodig om door te kunnen groeien. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden voor het prefabriceren van HSB wanden.

Shedz

Onder de naam Shedz is er in 2021 een start gemaakt met het produceren van ecologische bergingen. Deze luxe bergingen zijn voorzien van een FSC keurmerk, wat aangeeft dat het gebruikte hout duurzaam wordt geproduceerd. Met de zonnepanelen op het dak kan groene stroom worden opgewekt. Dit past natuurlijk helemaal bij het duurzame concept van de berging.

FSC ®

Sinds juni 2020 is RDLW Houtbouw in het bezit van een FSC®-groepscertificaat. We vinden het belangrijk dat bossen op een verantwoorde worden beheerd. Met het certificaat werken we actief mee aan het in stand houden van bossen wereldwijd.

Remco

Contact

Remco de Lange Wendels
E: info@rdlw.nl
T: 06 – 12902904

Opleiding

SH&M (Stichting Hout en Meubel)
Commercieel Technisch Medewerker Houthandel (Centrum hout Almere)

Ervaring

Meubelmaker, timmerman, commercieel medewerker binnen- en buitendienst.

Taken

  • Algemene bedrijfsvoering
  • Offertes
  • Uitvoering

Producten