Houtskeletbouw Limburg gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een 100% HSB bouwbedrijf dat vanuit Erp bij Veghel in het grootste deel van Nederland actief is. Dus ook als u in Maastricht, Roermond, de Mijnstreek of Venlo woonachtig bent bijvoorbeeld.

HSB is een milieuvriendelijke en duurzame vorm van bouwen. De constructie bestaat dan volledig uit hout. Natuurlijk gebruiken wij alleen duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk.

Bij HSB is de buitenzijde ook dikwijls van hout, maar dit hoeft niet per se het geval te zijn. De buitengevels kunnen ook (deels) van steen zijn of een ander materiaal.

KORTE BOUWTIJD ÈN HOGE KWALITEIT

Houtskeletbouw is prefab. Dit is een heel groot pluspunt, want zodoende kan een complete woning of ander pand door ons in drie dagen worden geplaatst! Ook is dit belangrijk voor de kwaliteit: de woning wordt namelijk grotendeels binnen gemaakt in onze werkplaats. Zodoende staat de houten constructie amper bloot aan de elementen.

OVERIGE VOORDELEN HOUTSKELETBOUW

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

HOUTSKELETBOUW prijzEN

De kosten van houtskeletbouw hangen vooral af van uw wensen. Denk aan de grootte van de woning, soort buitengevel etc. De kosten van houtskeletbouw in uw specifieke situatie kunnen we uiteraard berekenen voor u wat de prijs is.

CONTACT

Heeft u interesse in houtskeletbouw of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur een bericht via onze contact pagina.

RDLW, het adres voor houtskeletbouw Limburg!

houtskeletbouw limburg