Houtskeletbouw Utrecht gezocht? Wij doen dat door de hele provincie als 100% HSB bouwbedrijf. Dus of u nu in Utrecht zelf, Amersfoort, Zeist, Houten of Nieuwegein woont: wij kunnen de HSB woning van uw dromen realiseren.

HSB, wat de afkorting is voor houtskeletbouw, is een milieuvriendelijke, duurzame vorm van bouwen. De constructie bestaat dan volledig uit hout. Hierbij gebruiken wij uiteraard alleen duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk.

Vaak is de buitenkant overigens ook van hout, al hoeft niet per se het geval te zijn. De buiten muren kunnen ook (deels) van steen zijn of een ander materiaal.

KORTE BOUWTIJD ÈN HOGE KWALITEIT

Houtskeletbouw is prefab. Dat is een groot voordeel, want een complete woning kan door ons in drie dagen tijd worden geplaatst! Ook is dit van groot belang voor de kwaliteit: de woning wordt namelijk grotendeels binnen gemaakt in onze werkplaats. Zodoende staat het huis amper bloot aan weer en wind aan de binnenzijde.

OVERIGE VOORDELEN HSB

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwwijze
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

HOUTSKELETBOUW PRIJZEN

De kosten van HSB hangen vooral af van uw wensen. Denk aan de grootte van de woning, soort buitenwanden etc. De prijs van HSB in uw specifieke situatie kunnen we uiteraard berekenen voor u.

CONTACT

Heeft u interesse in houtskeletbouw of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur ons een bericht via de contact pagina.

RDLW, het adres voor houtskeletbouw Utrecht!

houtskeletbouw utrecht