HSB wanden gezocht? Wij produceren ze als leverancier voor de zakelijke markt in onze eigen werkplaats te Erp (NB). Deze hoogwaardige prefab wanden zijn gemaakt van duurzaam FSC hout

RDLW heeft inmiddels al jarenlange ervaring met het produceren en monteren van HSB elementen. Zo ook HSB wanden voor nieuwbouw- en renovatie. Ook kunnen we indien gewenst kozijnen en beglazing inbouwen. We kunnen kortom een HSB wand op maat èn compleet opleveren en plaatsen. Geheel conform uw wensen. Ook kunnen we u adviseren met onze jarenlange expertise. Alles in huis en onder een dak dus.

We maken zowel eenvoudige HSB wanden en complexere modellen. Net wat u wenst. En in grote aantallen of een enkele wand.

Zowel HSB buiten- en binnenwanden

We produceren zowel HSB binnenwanden als HSB buitenwanden. Bij laatstgenoemde is HSB met steenstrips populair. Dit kunnen we desgewenst dan ook leveren. Overigens kunnen we een gehele HSB woning opleveren, omdat we een integrale houtskeletbouwer zijn.  

Korte bouwtijd èn hoge kwaliteit

HSB is prefab. Dit is een groot voordeel, want zodoende kan een dergelijke wand of een ander HSB element snel geplaatst worden.  

Overige voordelen HSB

  • Lichter van gewicht dan traditionele bouw
  • Flexibele indelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode
  • Geen faalkosten
  • Minder bouwafval

HSB wanden prijzen

De kosten van een HSB wand hangen vooral af van uw wensen. Denk aan de complexiteit en aantal benodigde HSB wanden. Uiteraard kunnen we het u vrijblijvend vertellen.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 06–1290-2904 of stuur een bericht via onze contact pagina.

hsb wanden leverancier producent